Снимка: haskovo.net31-годишният Александър Янакиев е мъжът, задържан за закана и нанасяне

...
Снимка: haskovo.net31-годишният Александър Янакиев е мъжът, задържан за закана и нанасяне
Коментари Харесай

Вкараха Александър в патрулката и стана страшно вътре

Снимка: haskovo.net

31-годишният Александър Янакиев е мъжът, арестуван за закана и нанасяне на телесна щета на служител на реда, оповестява haskovo.net, базирайки се на свои източници.

``
реклама
Мъжът, който е от село Криво поле и преди е осъждан за безчинство. Той бе арестуван през май 2013 година дружно с негов приятел за безчинство и нарушение на публичния ред.

Тогава двамата бяха потрошили механа в Криво поле. 31-годишен мъж е арестуван за закана и нанасяне на телесна щета на служител на реда.

На 10-ти в 1:45 ч. в Районното ръководство в Хасково е получен сигнал от диспечер на частна охранителна компания, че от заведение в комплекс „ Веспрем “ в Хасково е задействан паник бутон с искане за подпомагане. На място са изпратени два автопатрула, които открили, че в заведението е мъж, отказващ да си тръгне.



Той отказал и да показа документите си за идентичност и е приканен да посети полицейското ръководство. Поставени са му белезници и е качен в патрулния автомобил. Влизайки вътре, мъжът почнал да крещи и да си удря главата в задния десен прозорец на колата, крещейки и заплашвайки служителите на реда със разпра.

Един от униформените се опитал да го успокои и да спре самонараняванията, само че арестувания го ухапал по лявото рамо и го заплюл в лицето. От прокуратурата оповестиха, че рецидивистът е притеглен като обвинен и е арестуван за 72 часа. Предстои от държавното обвиняване да внесат в съда искане за налагане на най-тежката мярка „ задържане под стража “.  

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР